Deelnemen

Deelnemen met je organisatie

Wil je onder de vlag van Vrij op 8 Mei zelf een initiatief nemen in jouw gemeente of stad, aarzel dan niet om ons te contacteren via onderstaand formulier. Wij sturen jou de platformtekst om voor te lezen en een aantal sterke passages uit ‘Hitler is dood‘ om te lezen of te spelen en wij nemen je project op in onze communicatie. Eveneens kunnen wij een uitgebreide lijst van sprekers, schrijvers en ideeën bezorgen.

Gezocht: Dit zijn de namen-voorlezers in Breendonk

We zoeken 96 organisaties, verenigingen, families, … die een band hebben met het verzet en hun respect en liefde willen betuigen aan alle verzetshelden en gesneuvelden. Ideaal is 3 of 4 personen. De opdracht is om een half uur lang namen van gesneuvelden voor te lezen. Van maandagavond 6 mei om 20u tot woensdagavond 8 mei om 20u. Stuur ons jullie naam, contacpersoon en motivatie en wij wijzen jullie een tijdsslot toe.

Gezocht: persoonlijke verhalen

Heb jij ook een verhaal over verzetshelden? Laat het ons weten!

Naam *

Organisatie

Email *

Onderwerp *

Bericht *

Success

Your form submitted successfully!

Error

Sorry! your form was not submitted properly, Please check the errors above.